Alle Bladen

A-Z Overzicht van alle bladen

123tijdschrift.nl - <h1 class="rubrieknaam">NIEUWE AANBIEDINGEN</h1>

Nieuwe aanbiedingen

 
Happinez abonnement

Happinez
Happinez is het eerste mindstyle magazine. Een tijdschrift voor mensen die geïnteresseerd zijn in zingeving en verdieping inbinatie met een pure, stijlvolle manier van leven. Happinez laat de lezer op een toegankelijke wijze kennismaken met een zeer breed... Lees meer »

8 nummers voor € 32,50. U bespaart € 15,10
 
Opzij abonnement

Opzij
Opzij, de vrouwelijke opinie! Opzij is vernieuwd in vormgeving maar ook met nieuwe rubrieken. Rubrieken waarin bevlogenheid, inspiratie en inhoud zitten. Inez Weski schrijft voor Opzij, Claudia de Breij heeft een column. Eigenzinnige vrouwen, die de inhou... Lees meer »

3 nummers voor € 7,50. U bespaart € 8,25
 
Runner's World abonnement

Runner's World
Word nu abonnee op Runner's World, hét meest gelezen tijdschrift op het gebied van hardlopen. Elke maand boordevol informatie over de loopsport met onder andere: reportages, interviews, uitslagen en tips over voeding, training en blessures.... Lees meer »

3 nummers voor € 10,00. U bespaart € 6,50
 
100%NL Magazine abonnement

100%NL Magazine
100%NL Magazine, gewoon het leukste blad van Nederland. 100%NL Magazine is een tijdschrift gericht op de 'gewone relaxte' vrouw/man. In het blad komen onderwerpen als entertainment, interviews en items rondom bekende Nederlanders, positieve feel good verh... Lees meer »

4 nummers voor € 9,95. U bespaart € 5,85
 
Autovisie abonnement

Autovisie
Kies voor de beste tests, de spetterendste reportages, fraaiste fotografie, verassende achtergrondverhalen en het nieuws dat de auto-industrie liever nog niet kwijt had gewild. Autovisie is niet voor niets al vijftig jaar het toonaangevende autoblad in Ne... Lees meer »

5 nummers voor € 11,50. U bespaart € 8,25